Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi grossi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 spicchio spicchio di aglio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- 2 - 3 filetti di acciuga sotto sale dissalati
- 700 g di cosce di pollo senza pelle
- 100 g di birra chiara
-
50
g di brodo vegetale (volitelně)
nebo 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa (volitelně) - 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Manzo con olive e peperoni
35min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Agnello al vino
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h