Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi grossi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 spicchio spicchio di aglio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- 2 - 3 filetti di acciuga sotto sale dissalati
- 700 g di cosce di pollo senza pelle
- 100 g di birra chiara
-
50
g di brodo vegetale (volitelně)
nebo 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa (volitelně) - 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Fegato alla veneziana
35 min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Manzo con olive e peperoni
35 min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min