Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Wasser, lauwarm
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 30 g brauner Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 15 g Olivenöl
Gewürzöl und Fertigstellung
- 1 TL Fenchelsaat
- 60 g Olivenöl
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 1 TL Kakao
- 1 TL Madras-Curry-Pulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 349 kJ / 83 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Baguette Rustica
4h 20min
Grissini
1 Std. 30 Min
Baguette
3h 45min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Ciabattabrötchen
1 Std. 50 Min
Seelen mit Oliven
8 Std. 45 Min
Grissini mit Mohn oder Sesam
1h 35min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Grissini-Trio
1 Std. 40 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Laugenbrötchen
2h