Kompatibilní verze
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pomodorini confit
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
Salsa yogurt
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 125 g di yogurt al naturale, senza zucchero
- 150 g di formaggio fresco spalmabile, tipo caprino
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 3 - 4 gocce di salsa Worcestershire
Mazzancolle
- 500 g acqua
-
24
code di mazzancolle fresche, eviscerate e pulite
nebo 24 code di gambero fresche, eviscerate e pulite - 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di Cognac
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1j
Millefoglie di patate e funghi porcini
1j 20 menit
Capesante gratinate
30 min
Tartare al salmone
1j
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1h 50min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 Min
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
30 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Avocado toast con uovo
30 min