Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Besciamella al taleggio
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 100 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 50 g di panna da cucina
Ripieno
- 3 porri a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di ricotta scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 300 g di pasta secca tipo lasagne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 360.2 mg
Alternativní recepty
Crespelle con radicchio e noci
2h
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2 Std. 10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Crespelle alla valdostana
2h