
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane di segale
- 1530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina di segale
- 9 g di sale
Crema di lenticchie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote a tocchetti
- 100 g di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 300 g di lenticchie
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
Terminare la preparazione
- lardo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 348.9 kcal / 1459.7 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 544.4 mg
Alternativní recepty
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30min
Spalla di maiale sottovuoto
12hod. 25min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50min
Purea di fagioli con spinaci
30min
Vellutata di piselli
20min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1hod.
Vellutata di ceci
1hod. 10min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
30min
Crema di fagioli borlotti
35min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Vellutata di zucca
30min