Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane di segale
- 1530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina di segale
- 9 g di sale
Crema di lenticchie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote a tocchetti
- 100 g di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 300 g di lenticchie
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
Terminare la preparazione
- lardo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1459.7 kJ / 348.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 544.4 mg
Alternativní recepty
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di ceci
1h 10 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1h 30min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min