Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane di segale
- 1530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina di segale
- 9 g di sale
Crema di lenticchie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote a tocchetti
- 100 g di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 300 g di lenticchie
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
Terminare la preparazione
- lardo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1459.7 kJ / 348.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 544.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di ceci
1 godz. 10 min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50 min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Crema di ceci multiporzione (10-12 mesi)
40 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Mini pasqualine
1h 30 min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3h