Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane di segale
- 1530 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina di segale
- 9 g di sale
Crema di lenticchie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote a tocchetti
- 100 g di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 300 g di lenticchie
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
Terminare la preparazione
- lardo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1459.7 kJ / 348.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 544.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di ceci
1h 10 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Vellutata di piselli
20min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Crema di ceci multiporzione (10-12 mesi)
40 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min