Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)

4.0 554 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    4
  • Kümmel, ganz
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 EL
  • Majoran, getrocknet
    2 EL
  • Salz
    1 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    2 TL
  • Balsamico
    1 EL
  • Sonnenblumenöl
    40 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
    500 g
  • Wasser
    700 g
  • Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
    1 - 1 ½
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Chiliflocken, getrocknet (volitelně)
    1 Prise
  • Erdäpfel, festkochend geschält
    380 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1093 mg
Protein 14 g
Kalorie 823 kJ / 197 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...