Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Sonnenblumenöl
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Balsamico
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 700 g Wasser
- 1 - 1 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet (volitelně)
- 380 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1093 mg
Alternativní recepty
Chili con Crema
45 min
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min
Chili con carne
40 Min
Gulaschsuppe
1h 15min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Krautfleisch
1h 40 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30 min
Rindsrouladen
1h 30 min