Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Weißwein
-
300
g Kalbsfond, im Glas
nebo 1 Bratensaft-Würfel, in 280 g Wasser aufgelöst - 50 g Butter
- 20 g Estragonsenf
- 80 g Karotten, der Länge nach halbiert, in Scheiben (2 mm)
- 50 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 5 Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 EL Maisstärke
- 1 TL Honig
- ½ - 1 TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 4 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 400 g Schweinslungenbraten, in Scheiben oder Streifen (5 mm)
- 2 EL frische Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1164 kJ / 278 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 726 mg
Alternativní recepty
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45min
Fisolenfleisch
1h
Rindssuppe
2h
Wurzelfleisch
1h
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20min
Boef Stroganoff
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Rindsrouladen
1h 30min