Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di scalogno
- 2 spicchi di aglio
- 600 g di zucchine, a pezzi
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 3 peperoni gialli
- 400 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro, ben sgocciolato
- 30 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 3 cucchiai di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante (volitelně)
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1 godz.
Peperoni ripieni di riso
1h 30min
Zucchine ripiene
1h 10min
Cavolfiori gratinati
50min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 godz. 15 min
Peperoni ripieni di carne
1 godz. 20 min
Terrina di verdure e uova
3h 20 min
Cordon bleu di melanzana
1 godz.
Peperoni alla piemontese
55min
Melanzane ripiene
1h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min