Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di maiale intero (Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di funghi porcini freschi a fette
nebo 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 170 g di acqua
- 30 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Filet mignon con porcini e castagne
1 Std. 30 Min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Fesa di tacchino al curry
1h
Filetto ai funghi
1h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min