Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di filetto di maiale intero (Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di funghi porcini freschi a fette
nebo 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 170 g di acqua
- 30 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1j
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Polpettone di carne ai funghi
1j 30 menit
Lonza alla senape
1 godz. 5 min
Filetto ai funghi
1j
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1j
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1j