Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 80 g di pomodorini ciliegia a metà
- 60 g di olive nere denocciolate a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 450 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 84.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Salsa bois boudran
10 Min
Trofie al sugo di pesce
1 Std.
Maltagliati di farina di mais al ragù
2j 10 menit
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1 Std.
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1ωρ. 10 λεπτ.
Strascinati al ragù di carne
2j 40 menit