Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cannelloni
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mozzarella a pezzi (scolata dall'eventuale siero)
- 250 g di ricotta vaccina (ben scolata dal siero)
- 2 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Preparazione
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 150 g di prosciutto cotto a fette (10x12 cm)
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2630 kJ / 628 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Lasagna di zucchine
2 Std.
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Pasta pasticciata
2 Std.
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1h 30min
Pasta gratinata
50 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min