Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 30 g di burro + q.b.
- 32 pezzi di pasta tipo conchiglioni (220 g circa)
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di spinaci freschi, lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 326 kJ / 78 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gattò di patate
1h 30min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Tagliolini alla zucca
1h 20 min
Croissant con tonno affumicato
6h
Eggah con caponata
50 min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25 min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10 min
Cannelloni di zucca
1u. 50min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1sa 35 dk
Piccole parmigiane filanti al vapore
2h 35min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min