Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 30 g di burro + q.b.
- 32 pezzi di pasta tipo conchiglioni (220 g circa)
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di spinaci freschi, lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 326 kJ / 78 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1h 50min
Sfogliata ai funghi
1h 40min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Lagane e ceci
1h
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1h 10min
Calzoni vegetariani
1h 50min