Zařízení & příslušenství
Meatloaf
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
16 slices
Suroviny
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
11.3 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tuk
11.2 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
COOKING FOR A CROWD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Meatballs with tomato sauce
45min.
Steak Provençal Pie
2hod. 15min.
Salmon Soufflé
1hod.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min.
All-In-One 'Roast' Beef
1hod. 30min.
Chicken and Vegetable Soup
1hod. 30min.
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min.
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27hod.
Leek Quiche
1hod. 20min.
Meatloaf
1hod. 20min.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min.