Esparguete preto com fricassé de alcachofra
TM6 TM5 TM31

Esparguete preto com fricassé de alcachofra

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 g água
  • 2 c. chá de sal
  • 350 g massa tipo esparguete preto
  • 30 g azeite
  • 2 dentes de alho
  • 80 g chalotas
  • 100 g manteiga
  • 250 g cogumelos chanterelle frescos
  • 50 g vinho branco
  • 1 pitada de pimenta
  • 240 g corações de alcachofra em conserva, cortados em quartos
  • 2 c. chá de tomilho-limão
  • 1 limão (raspa e sumo)
  • 100 g natas
  • 4 gemas de ovo batidas

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2186.2 kJ / 522.5 kcal
Protein
12.1 g
Sacharidy
56.1 g
Tuk
28.3 g
Nasycený tuk
14.1 g
Vláknina
6.7 g
Sodík
843.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty