Esparguete preto com fricassé de alcachofra

Esparguete preto com fricassé de alcachofra

4.8 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 doses

Suroviny

  • água
    1200 g
  • sal
    2 c. chá de
  • massa tipo esparguete preto
    350 g
  • limão
    1
  • ovos
    4
  • azeite mais 1 fio p/ envolver
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • chalotas
    80 g
  • manteiga
    100 g
  • cogumelos chanterelle frescos
    250 g
  • vinho branco
    50 g
  • corações de alcachofra em conserva cortados em quartos
    240 g
  • tomilho-limão
    2 c. chá de
  • natas
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 895.4 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 2288.6 kJ / 547 kcal
Tuk 29.6 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 14.5 g
Sacharidy 55.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...