豉椒雞丁

豉椒雞丁

1.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 20 克
  • 豆豉醬 (自製)
    100 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙
    600 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) (小型),略拍扁
    10 克
  • 綠蘆筍 切段
    50 克
    50 克 豌豆莢
  • 切蔥花
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 165.7 mg
Protein 28 g
Kalorie 1919.6 kJ / 459.3 kcal
Tuk 33.4 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 144.5 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...