豉椒雞丁
TM5 TM6

豉椒雞丁

1.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 蒜頭
  • 30 克 紅蔥頭
  • 20 克 油
  • 100 克 豆豉醬 (自製)
  • 30 克 紹興酒
  • 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒 (小型),略拍扁 (volitelně)
  • 50 克 綠蘆筍 ,切段
    nebo 50 克 豌豆莢
  • 10 克 蔥 ,切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1919.6 kJ / 459.3 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
10 g
Tuk
33.4 g
Nasycený tuk
144.5 g
Vláknina
4.1 g
Sodík
165.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty