Zařízení & příslušenství
豉椒雞丁
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
紅蔥頭30 克
-
油20 克
-
豆豉醬 (自製)100 克
-
紹興酒30 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙600 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片50 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) (小型),略拍扁10 克
-
50 克 豌豆莢綠蘆筍 切段50 克
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
165.7 mg
Protein
28 g
Kalorie
1919.6 kJ /
459.3 kcal
Tuk
33.4 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
144.5 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan