Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- 20 克 油
- 100 克 豆豉醬 (自製)
- 30 克 紹興酒
- 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 (小型),略拍扁 (volitelně)
-
50
克 綠蘆筍 ,切段
nebo 50 克 豌豆莢 - 10 克 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1919.6 kJ / 459.3 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 33.4 g
- Nasycený tuk
- 144.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 165.7 mg