Zařízení & příslušenství
椒鹽里肌
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
豬里肌肉 切塊(約3公分)300 克
-
香油1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽、切段1 根
-
油2 大匙
-
蔥 蔥白切段、蔥綠切蔥花2 根
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
無鹽烤花生 (volitelně) 稍微拍碎1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.9 g
Kalorie
978 kJ /
233 kcal
Tuk
16.4 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan