Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane multicereali
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina multicereali
- 100 g di farina tipo 1
Panzanella
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto di vino bianco
- 150 g di acqua
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 80 g di cipollotti a rondelle
- 100 g di Feta a cubetti
- 40 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 102.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5 min
Tagliolini al tartufo
45 min
Pappa al pomodoro
35min
Panzanella di mare
45 min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Puntarelle alla romana
15min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Ribollita
2 godz. 30 min
Bozza pratese
2h 45min
Pici all'aglione
1h 25min
Crostini con fegatini di pollo
40min