
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane multicereali
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina multicereali
- 100 g di farina tipo 1
Panzanella
- 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto di vino bianco
- 150 g di acqua
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 80 g di cipollotti a rondelle
- 100 g di Feta a cubetti
- 40 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 779 kcal / 3259 kJ
- Protein
- 18.6 g
- Tuk
- 32.7 g
- Sacharidy
- 102.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciata con l'uva
2hod.
Citronette e Vinaigrette
10min
Club Sandwich, chips di patate e maionese alle erbe
6hod.
Panzanella con mandorle e acciughe
2hod. 30min
Acquacotta
50min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2hod. 25min
Castagnaccio
1hod.
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Pappa al pomodoro
35min
Schiacciata fiorentina
50min