Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane multicereali
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina multicereali
- 100 g di farina tipo 1
Panzanella
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto di vino bianco
- 150 g di acqua
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 80 g di cipollotti a rondelle
- 100 g di Feta a cubetti
- 40 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 102.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Panzanella di mare
45 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Agliata verde
15 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min