Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Scampi alla busara
35min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 godz. 45 min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min