Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Pepata di cozze
55min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante gratinate
25 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Cozze al vino bianco
40 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crema per pandoro
10min