Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di pangrattato
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 8 capesante con mezza conchiglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1159.5 kJ / 277 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Branzino al sale aromatico
55 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Cozze al vino bianco
40 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante gratinate
25 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Pizzoccheri
50min
Crema per pandoro
10 min