Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Rotolini di tacchino
1h
Filetto di maialino con olive nere
1h
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Straccetti di vitello al Marsala
30 Min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Polpette alla birra
1h
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Involtini lucani
50min
Risotto rosmarino e speck
25min