Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Tagliolini alla molisana
1 godz. 30 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Involtini baci di Venere
55 Min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Lonza, salsicce e cipolle
50 min.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 godz. 30 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25 min.
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Risotto al Teroldego
40 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min