Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine al nero di seppia
45 min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Sarde a beccafico
35 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Polpette di alici
55 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Panelle
1 Std. 25 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min