Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 100 g di mandorle pelate
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 pomodori ciliegino a cubetti
- 350 g di pasta tipo tortiglioni
- 1 cucchiaino di origano secco
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2707 kJ / 647 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Tuk
- 35.2 g
- Vláknina
- 7.2 g
Alternativní recepty
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Tagliatelle mediterranee
35min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Vermicelli di scammaro
30min
Pasta caprese
20min
Pesto alla siciliana
15min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Pesto rosso
15min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Spaghetti con la bottarga
25min