Tortiglioni in salsa eoliana

Tortiglioni in salsa eoliana

4.1 38 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di capperi sotto sale sciacquati e sgocciolati
  • 100 g di mandorle pelate
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 8 pomodori ciliegino a cubetti
  • 350 g di pasta tipo tortiglioni
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 3 foglie di basilico fresco lavate
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 3 foglie di menta fresca lavate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16.4 g
Kalorie 2707 kJ / 647 kcal
Tuk 35.2 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 66.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...