
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di capperi sotto sale sciacquati e sgocciolati
- 100 g di mandorle pelate
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 pomodori ciliegino a cubetti
- 350 g di pasta tipo tortiglioni
- 1 cucchiaino di origano secco
- 3 foglie di basilico fresco lavate
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 3 foglie di menta fresca lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 647 kcal / 2707 kJ
- Protein
- 16.4 g
- Tuk
- 35.2 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Vláknina
- 7.2 g
Alternativní recepty
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Carbonara vegetariana
30 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 Min
Vermicelli di scammaro
30 Min
Penne alla puttanesca
35 Min