Kompatibilní verze
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di finocchi a julienne
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 scalogno a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 350 g di tonno fresco a tocchetti (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo mezze maniche
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- finocchietto selvatico q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3247 kJ / 776 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 44.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne melanzane e menta
50 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 min
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30 min
Paccheri zucca e gamberoni
50 min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 godz. 10 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min