Kompatibilní verze
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di finocchi a julienne
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 scalogno a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 350 g di tonno fresco a tocchetti (2 cm)
- 50 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo mezze maniche
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- finocchietto selvatico q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3247 kJ / 776 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 44.4 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli e melanzane
25min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Pasta fredda alle verdure
1h
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35min
Penne al sugo di calamari
40min
Fusilli con melanzane al funghetto
40min
Tagliolini zucchine e culatello
30min
Frittata con battuto di fave
45min
Mezze maniche affumicate
25min
Risotto zucca e porcini
45min
Riso integrale al tonno e carciofi
40min