Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di scalogno in quarti (1 scalogno)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 cucchiai di farina tipo 00
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi molto piccoli
- ½ cucchiaio colmo di bacche di ginepro
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mele cotogne, sbucciate e a pezzi (1 mela cotogna)
- 180 g di mele rosse, sbucciate e a pezzi (1 mela)
-
400
g di brodo di carne caldo
nebo 400 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 16.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo con olive e peperoni
35min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Spiedini di vitello e verdure con salsa di senape
30 min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30 min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min