Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di scalogno in quarti (1 scalogno)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 cucchiai di farina tipo 00
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi molto piccoli
- ½ cucchiaio colmo di bacche di ginepro
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mele cotogne, sbucciate e a pezzi (1 mela cotogna)
- 180 g di mele rosse, sbucciate e a pezzi (1 mela)
-
400
g di brodo di carne caldo
nebo 400 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 16.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale allo zenzero
25min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 godz. 20 min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50 min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35min
Pollo Yassa
1h
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 Min
Manzo con olive e peperoni
35min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello al curry
40min