Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua calda
- 1 pizzico di sale + q.b.
-
300
g di chicchi di farro
nebo 300 g di orzo perlato - 1 carota, pelata e a cubetti (1 cm)
- 150 g di pisellini surgelati
-
150
g di fagiolini verdi freschi, già spuntati e a pezzi piccoli
nebo 150 g di fagiolini surgelati a pezzi piccoli -
1200
g di seppioline, pulite
nebo 1200 g di moscardini, puliti - 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva, a piacere
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1887 kJ / 449 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40min
Insalata di farro e pollo
45min
Insalata di mare con orzo perlato
1 godz. 35 min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1u.
Insalata di farro e pollo
1 godz. 30 min
Orzo e pesce in insalata
1 Std. 15 Min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1 Std. 20 Min
Farrotto integrale alle verdure
50min