
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua fredda + q.b.
- 2 cucchiai di succo di limone spremuto fresco
- 4 carciofi
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 4 foglie di menta fresca lavate o 1 cucchiaino di menta secca
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g succo di limone spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale integrale
- 4 tranci di salmone fresco (circa 150 g cad.)
- pepe nero macinato fresco a piacere
- 2 cucchiai di mandorle in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 449 kcal / 1879 kJ
- Protein
- 32.8 g
- Tuk
- 33.6 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Dentice agli agrumi
45min
Salmone al cartoccio
35min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min