Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lasagne
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Pesto
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 50 g di burro
- 50 g di farina
- 700 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate pelate, a rondelle (0.5-1 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3284 kJ / 785 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 351.4 g
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Torta di patate e mais
1h 50min
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne al forno
2h 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Torta di spinaci greca
1 godz. 20 min
Lasagne alle verdure (vegan)
2 Std.
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min