Kompatibilní verze
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g cipolla a pezzi
- 150 g di porro a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 300 g di riso integrale (cottura 40-50 minuti)
- 500 g di sedano rapa a cubetti (1 cm)
- 200 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a cubetti (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Minestra di riso e ceci
30 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Minestrone
45 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min
Minestra della nonna
50min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Minestra di cereali e verdure invernali
50min