Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- ½ dose di pasta frolla (vedere consigli)
- 10 g di burro
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 2 tuorli
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 60 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 21.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cupolette al limone
9 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Krapfen di patate ripieni
2h 30min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6u. 25min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 godz.
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crema chantilly
35 Min
Bignè con crema pasticcera
3h