Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- ½ dose di pasta frolla (vedere consigli)
- 10 g di burro
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 2 tuorli
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 60 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 21.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Torta brulée
11 Std.
Crostata ricotta e confettura di visciole
1h 50min
Mini quiche con anatra confit
5 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta frolla
1h 50min
Crema inglese
15 Min
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Tortini di fichi
6 godz. 5 min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Crostata meringata all'arancia
30 Min
Besciamella veloce
15 Min