Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 120 g di pan di Spagna, un disco (Ø 20 cm e altezza 1 cm circa)
-
liquore al cocco q.b.
nebo Rum bianco q.b.
Mousse al cocco
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 40 g di cocco disidratato grattugiato
- 85 g di latte condensato zuccherato
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
2
cucchiai di liquore al cocco
nebo 2 cucchiai di Rum bianco
Gelée al mango
- 100 g di acqua
- 85 g di zucchero
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di polpa di mango a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sacher Torte
2u. 30min
Crostata al caramello e vaniglia
3 Std.
Millefoglie alle arance
4 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2u. 30min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Torta foresta nera
3 Std.
Piccole lemon meringue pie
2 Std. 35 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min