Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 120 g di pan di Spagna, un disco (Ø 20 cm e altezza 1 cm circa)
-
liquore al cocco q.b.
nebo Rum bianco q.b.
Mousse al cocco
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 40 g di cocco disidratato grattugiato
- 85 g di latte condensato zuccherato
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
2
cucchiai di liquore al cocco
nebo 2 cucchiai di Rum bianco
Gelée al mango
- 100 g di acqua
- 85 g di zucchero
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di polpa di mango a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta foresta nera
3h
Sacher Torte
2óra 30p
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2óra 30p
Yogurt mousse cake all'arancia
17 Std. 20 Min
Torta al burro di arachidi e biscotti
1 Std. 25 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4sa 30 dk
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Cheesecake all'arancia
5 godz. 40 min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Cheesecake al cocco
4óra 20p