Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringa
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
Crema al burro ai mirtilli
- 80 g di mirtilli, lavati
- 1 cucchiaio di acqua
- 15 g di zucchero
- 70 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 339 kJ / 81 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Éclair ciocco-caffé
12h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Torta tripla al cioccolato
3 godz. 55 min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Meringa al cacao
2 Std. 30 Min
Meringhe
2 Std.
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Cream tart
4h