Kompatibilní verze
Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 manojo de espárragos verdes
- 4 filetes de trucha fresca limpia (aprox. 500 g) salpimentados
- 200 g de agua
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1069.8 kJ / 256 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Salmón al vapor con verduras
30min
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40min
Salmón al vapor con salsa de tomate rosa y aceitunas y espárragos verdes
40min
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30min
Fajitas de pez espada con pimientos
30min
Trucha al vapor con crema de brócoli
40min
Verduras y pavo al vapor
30min
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min