Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre

Filetes de trucha y espárragos con mantequilla de jengibre

4.5 36 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 1 manojo de espárragos verdes
  • 4 filetes de trucha fresca limpia (aprox. 500 g) salpimentados
  • 200 g de agua
  • 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 chorrito zumo de limón
  • 1 pellizco de pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 25.4 g
Kalorie 1069.8 kJ / 256 kcal
Tuk 16.6 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 1.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...