Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 5 g manjericão
- 5 g salsa
- 30 g azeite
- 100 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g presunto fatiado cortado em tiras
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 300 g ervilhas descongeladas
- Manteiga q.b. p/ untar
- 4 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1523.1 kJ / 364 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 883.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1u.
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1u.
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35min
Torta de presunto e requeijão
2 godz. 10 min
Conchas com azeitonas e pão ralado com anchovas
45min
Minirrolos de carne com cuscuz
50min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2h
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Pudim de bolo-rei
1u.
Omelete proteica
30 min