Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 5 g manjericão
- 5 g salsa
- 30 g azeite
- 100 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g presunto fatiado cortado em tiras
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 300 g ervilhas descongeladas
- Manteiga q.b. p/ untar
- 4 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1523.1 kJ / 364 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 883.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Flãs de bacalhau
40min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Favas no forno
1h
Curgete à bolonhesa
35p
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Salada de arroz com atum
35p
Salada de lentilhas e pimentos assados
20p
One pot de massa com salsicha
30p
Fusilli com frango e azeitonas
50 min
Frango pizzaiola com massa fresca
30p