Kompatibilní verze
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g iogurte grego
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g coco ralado
- 250 g água
- 260 g ervilhas descongeladas
- 45 g chalotas
- 1 limão (raspa e sumo)
- 60 g queijo feta
- 20 g farinha
- 2 ovos
- Pão ralado q.b. p/ envolver
- Azeite q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 673.7 kJ / 161 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 521.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolo vegetariano
1h 50min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 min
Trouxa de abóbora e especiarias
1h
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1 Std. 15 Min
Batata-doce recheada com tempeh e tahini
1h
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Cuscuz mediterrânico
10 min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50 min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 min
Caril de feijão-preto
35 min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 Std. 10 Min