Kompatibilní verze
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 44.5 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 720.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seared steak and rocket salad
20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Teriyaki chicken thighs
2sa 10 dk
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Jerk chicken with pineapple slaw
5sa
Kung Pao chicken
1h 30 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Red pesto chicken salad
35 dk