Kompatibilní verze
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 44.5 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 720.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Wonton soup (pork)
45min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Red pesto chicken salad
35min
LCHF chicken Kyivs
40min