Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g de hojas de cilantro
nebo 10 g de hierbabuena fresca - 200 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jitomate
- 30 g de aceite de oliva
- 850 g de agua
- 70 g de vino blanco
- 1 cubo de caldo
- 1 pizca de chile en polvo
- 250 g de pasta corta seca tipo codito
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de filetes de pescado blanco en trozos
- 200 g de camarones grandes, pelados
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1462 kJ / 348 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de res a la jardinera
40 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Macarrones con lomo adobado y pimientos
45 Min
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40 min
Arroz de Pulpo
2j 10 menit
Arroz con salchichas
40 min
Arroz frito
40 min
Arroz con carnes
1 Std. 40 Min
Clemole rojo
40 min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 Min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 Min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 menit