Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de beurre mou
- 290 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités
- 4 œufs
- 350 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 230 g de lait ribot
- 250 g de myrtilles, fraîches ou surgelés
- sucre glace, pour le décor
- 100 g de myrtilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2377 kJ / 568.1 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 77.9 g
- Tuk
- 25.4 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 210.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Galette pistache et fleur d'oranger
1h 30 min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1h 40min
Brioche italienne
3h 15min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1 Std. 55 Min
Tiramisu aux abricots et au miel
4 godz. 40 min
Pâtes au poulet tikka masala
45 min
Cake pistache et fleur d'oranger
1u.
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min