Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de beurre mou
- 290 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités
- 4 œufs
- 350 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 230 g de lait ribot
- 250 g de myrtilles, fraîches ou surgelés
- sucre glace, pour le décor
- 100 g de myrtilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2377 kJ / 568.1 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 77.9 g
- Tuk
- 25.4 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 210.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake pistache et fleur d'oranger
1 Std.
Quatre-quarts coco-citron vert
1 Std. 5 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1 Std. 20 Min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 Std. 15 Min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Gratin de pâtes au thon. Mousse coco aux mûres
1 Std.
Cake orange-pavot
1 Std.
Crumbcake framboise-chocolat
1 Std.
Financiers à la framboise
25 Min
Biscuits à la pâte d'amande
25 Min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3hod. 15min