
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (volitelně)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
nebo 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g raw prawns, medium size, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 438 kcal / 1832 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4hod. 10min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1hod.
Chicken with red peppers
1hod. 5min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Hollandaise sauce
15min
Pork Trotter Jelly
8hod.
Spring onion pork ribs
1hod.