Tapenade de olivas verdes

Tapenade de olivas verdes

4.7 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
475 g

Suroviny

  • 250 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 45 g de filetes de anchoa en aceite (1 lata)
  • 50 g de piñones tostados
  • 10 g de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
  • 10 g de perejil fresco
  • 30 g de alcaparras (escurridas)
  • 1 cucharadita de piel de limón rallada
  • 80 g de aceite de oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 475 g

Sodík 6253.7 mg
Protein 23.7 g
Kalorie 6336 kJ / 1514 kcal
Tuk 156.4 g
Vláknina 11.8 g
Nasycený tuk 19.6 g
Sacharidy 18.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...