Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 400 g de lentejas cocidas en conserva, lavadas y escurridas
- 500 g de agua
- 30 g de cebolleta
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Alternativní recepty
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10 min
Ensalada de quinoa con espinacas, calabaza asada y granada
1h
Ensaladilla rusa de remolacha
1 Std. 10 Min
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1h 15min
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10 min
Cebada perlada con verduras y huevos en cocotte
1h 30 min
Ensalada de remolacha, granada y pistacho
10 min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 Min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 min
Ensalada de pollo en escabeche con garbanzos
24hod. 40min