Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

4.3 8 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
    500 - 600 g
  • de lentejas cocidas en conserva lavadas y escurridas
    400 g
  • de agua
    500 g
  • de cebolleta
    30 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra
    90 g
  • de vinagre
    45 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 395 kcal / 1653 kJ
Protein 12.3 g
Tuk 23.3 g
Sacharidy 29.5 g
Vláknina 10.4 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sodík 1067.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...