![Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8c110655-4c25-42b4-8a33-211cbc19adaf/Derivates/eaeb5715-acab-454a-9c79-ade77b642df7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 400 g de lentejas cocidas en conserva, lavadas y escurridas
- 500 g de agua
- 30 g de cebolleta
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 1067.3 mg
Alternativní recepty
Arroz integral, lentejas y verduras al vapor
2 Std. 50 Min
Ensalada de remolacha, granada y pistacho
10min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15min
Yuca al vapor con picada de ajo y perejil
40 min
Zanahorias agridulces
1h
Muesli fresco
5 Min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min
Ensalada de pomelo, espárragos y calabacín
20 min
Ensaladilla rusa de remolacha
1h 10min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Ensalada de patata, remolacha fresca y huevo
1h 15min
Limonada de jengibre y menta
5 Min