Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 600 g de lubina (congelada y descongelada)
Leche de tigre
- 10 g de jengibre fresco pelado, en rodajas
- 20 g de cebolla roja
- 10 g de apio
- 5 g de cilantro fresco (solo las hojas)
- 120 g de yogur griego
- 30 - 50 g de pasta de ají amarillo
- 40 g de zumo de lima
- 1 pellizco de sal
Salsa de sésamo
- 60 g de semillas de sésamo tostado
- 10 g de azúcar
- 50 g de salsa de soja
- 15 g de mirin
- 40 g de caldo de pescado
Terminación
- 30 g de cebolla roja en brunoise
- 2 - 3 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas), picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1153 kJ / 275 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 858 mg
Alternativní recepty
Ceviche de salmón
10 Min
Ceviche de boquerones
1 Std.
Causa limeña de atún
1 Std. 20 Min
Bol japonés de caballa en ensalada con noodles
40 Min
Gambones o langostinos al estilo Luisiana
2 Std. 20 Min
Tiradito de lubina
15 Min
Tataki de atún
30 Min
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Tartar thai de salmón
45 Min
Pollo teriyaki
2h 5min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Pad thai de langostinos
30 Min