Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla roja
- 120 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mostaza a la antigua
- 30 g de vinagre
- 30 g de miel
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 800 g de tomates variados (Raf, Corazón de buey, Negro, etc.)
- 240 g de ventresca de atún en conserva (escurrida)
- 125 g de tomates cherry en mitades
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 549.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boquerones fritos al limón
1 Std. 45 Min
Ensalada de pasta caprese
25min
Ensalada de canónigos con salmón
10 min
Ensalada de cítricos con vinagreta de menta
20min
Crema fría de pepino (Okroshka)
40min
Ensalada griega con pollo
1 Std. 10 Min
Panzanella de invierno
20min
Sándwich de pepino y aguacate con crema de queso
15min
Ensalada de garbanzos con cebolla caramelizada y yogur con salsa de mango
12 godz. 50 min
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15min
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
15min
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min