
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla roja
- 120 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mostaza a la antigua
- 30 g de vinagre
- 30 g de miel
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 800 g de tomates variados (Raf, Corazón de buey, Negro, etc.)
- 240 g de ventresca de atún en conserva (escurrida)
- 125 g de tomates cherry en mitades
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 284 kcal / 1188 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 20.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 549.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45min
Ensalada de quinoa con melocotones y mozzarella
1h
Huevos rellenos de aguacate y atún
55min
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15min
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Ensalada de pasta con mango y frutos secos
40min
Bocaditos con gambón
20min
Costillas con salsa de café
1h
Pastel frío de pisto
3h
Ensalada de pera y beicon con aliño de mostaza
20min
Zoodles de calabacín con pollo y queso
30min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min