Ensalada de tomate con ventresca

Ensalada de tomate con ventresca

4.9 20 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
6 raciones

Suroviny

  • de cebolla roja
    150 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    120 g
  • de mostaza a la antigua
    20 g
  • de vinagre
    30 g
  • de miel
    30 g
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de sal
    1 ¼ cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de tomates variados (Raf, Corazón de buey, Negro, etc.)
    800 g
  • de ventresca de atún en conserva (escurrida)
    240 g
  • de tomates cherry en mitades
    125 g
  • de albahaca fresca (solo las hojas)
    1 ramita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 284 kcal / 1188 kJ
Protein 11.8 g
Tuk 20.5 g
Sacharidy 14.5 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sodík 549.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...