Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ensalada
- 150 g de canónigos
- 1 remolacha cocida (aprox. 150 g) cortada en dados de 1 cm
- 150 g de rabanitos cortados en rodajas finas
- 2 kiwis cortados en dados de 1 cm
- 100 g de salmón ahumado en tiras de aprox. 1 cm
- 1 granada (desgranada)
Vinagreta
- 75 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 20 g de azúcar
- 70 g de aceite de oliva
- 35 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1031 kJ / 247 kcal
- Protein
- 5.27 g
- Sacharidy
- 13.88 g
- Tuk
- 18.47 g
- Vláknina
- 2.82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Montaditos de sepia al ajillo
1 Std.
Ensalada de tomate con ventresca
45 Min
Crostini de tomate y mozzarella
20 Min
Ensalada de cítricos con vinagreta de menta
20 Min
Ensalada navideña de judías verdes con queso de cabra
40 Min
Ensalada griega con pollo
1 Std. 10 Min
Panzanella de invierno
20 Min
Ensalada de pasta con sandía y ahumados
10 Min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20 Min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45 Min
Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo
15 Min
Ensalada con salsa de yogur y albahaca
15 Min