Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ensalada
- 150 g de canónigos
- 1 remolacha cocida (aprox. 150 g) cortada en dados de 1 cm
- 150 g de rabanitos cortados en rodajas finas
- 2 kiwis cortados en dados de 1 cm
- 100 g de salmón ahumado en tiras de aprox. 1 cm
- 1 granada (desgranada)
Vinagreta
- 75 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 20 g de azúcar
- 70 g de aceite de oliva
- 35 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1031 kJ / 247 kcal
- Protein
- 5.27 g
- Sacharidy
- 13.88 g
- Tuk
- 18.47 g
- Vláknina
- 2.82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada italiana de pasta con pesto
35min
Huevos rellenos de aguacate y atún
55 min
Ensalada de cítricos con vinagreta de menta
20min
Milhojas de manzana con crema de canónigos y nueces
15 Min
Ensalada de pasta con sandía y ahumados
10 min
Canapés de batata con cobertura de calabacín, queso feta y judías blancas
50min
Brochetas de langostinos, beicon y piña con guarnición de verduras
45min
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40min
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
15 Min
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Bocaditos con gambón
20min
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15 Min