Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pré-fermentation
- 180 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de farine de sarrasin, maison ou certifiée sans gluten
- 100 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
Finitions
- 1 œuf, battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1071.6 kJ / 256.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 402.7 mg
Alternativní recepty
Pain de mie sans gluten
1h 40 min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Brioche sans gluten
3 godz. 15 min
Pain de mie sans gluten
14 godz.
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30 min
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30 min