Pain brioché sans gluten

Pain brioché sans gluten

4.7 15 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
12 tranches

Suroviny

Pré-fermentation
  • 180 g de lait
  • 70 g de sucre en poudre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 20 g de farine de sarrasin maison ou certifiée sans gluten
  • 100 g de beurre mou et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
Finitions
  • 1 œuf battu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 402.7 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 1071.6 kJ / 256.1 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 37.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...