Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2196 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agedashi tofu
30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Indonesian green spice paste
40 Min
Indonesian red spice paste
45 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Indonesian white spice paste
35min