Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2196 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Indonesian yellow spice paste
40min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Indonesian white spice paste
35min
Indonesian green spice paste
40min
Madurese chicken satay
1h 30min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Indonesian red spice paste
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min