Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2196 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Madurese chicken satay
1h 30min
Korean fried chicken
4 Std.
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Indonesian white spice paste
35 min
Curry laksa
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Nasi lemak (coconut rice)
20min