
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g beef fillet partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks
- 150 g silken tofu cut into thin strips
- 600 g water plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt to taste
- ground white pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 143.9 kcal / 604.4 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 949.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2hod.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1hod. 25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ginger chicken wings
40min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1hod. 15min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min