Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 949.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Tom kha prawns
25min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min