Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 949.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mapo tofu
15min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Wonton soup
1h
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min