Xi hu niu rou geng (beef broth)

Xi hu niu rou geng (beef broth)

4.2 29 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • beef fillet partially frozen, then cut into thin slices
    120 g
  • cornflour plus 1 teaspoon extra
    1 tsp
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • vegetable oil
    20 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    1 tsp
  • fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks
    80 g
  • silken tofu cut into thin strips
    150 g
  • water plus 2 tablesoons extra
    600 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • egg whites
    3
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2
  • fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing
    10 sprigs
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground white pepper to taste

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 949.5 mg
Protein 13.4 g
Kalorie 604.4 kJ / 143.9 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 4.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...