Zařízení & příslušenství
Xi hu niu rou geng (beef broth)
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
beef fillet partially frozen, then cut into thin slices120 g
-
cornflour plus 1 teaspoon extra1 tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
vegetable oil20 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks80 g
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
water plus 2 tablesoons extra600 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
egg whites3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing10 sprigs
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
949.5 mg
Protein
13.4 g
Kalorie
604.4 kJ /
143.9 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Tom Yam Mee Hoon
30min.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1hod. 25min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1hod. 15min.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Miso chicken and rice
1hod. 30min.
Pad kra pow
45min.