Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 949.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pad kra pow
45 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Hakka Yam Abacus
20min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min