
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg, hvide halveret
- 30 g valnødder, uden skal
- 2 udstenede dadler halveret
- 45 g olivenolie
- 2 tsk salt
- 40 g soyasauce
- 30 g sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- 15 g sesamfrø
- 30 g agavesirup
- 20 g citronsaft
- 1230 g vand
- 10 g chili, tørret i flager
-
200
g spaghetti gerne fuldkorn
nebo 200 g farfalle pasta gerne fuldkorn - 100 g cikorie skåret i stykker (2 cm)
- 100 g gulerødder skrællet, i tynde skiver i striber
- 100 g avokado skrællet, skåret i tern (1,5 cm)
- 200 g tempeh skåret i tern (1 cm) (se tip)
- 20 g græskarkerner
- 150 g cherrytomater halveret
- 50 g babyspinat, frisk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 693 kcal / 2898 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 72 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1 mg