
Zařízení & příslušenství
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů bílé ředkve daikon se seříznutými konci (pokud je příliš velká, ořízněte ji do takového tvaru, aby se vešla do širokého otvoru kráječe)
-
1 hovězí bujón (pro 0,5 l vody)
-
1 čajovou lžičku soli
-
1300 gramů vody
-
2 hvězdičky badyánu
-
3 svitky skořice
-
20 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
300 gramů hovězí svíčkové na tenké plátky (cca 1–2 mm)
-
10 gramů rybí omáčky
-
10 gramů čerstvého koriandru nasekaného
-
10 gramů jarní cibulky na tenké plátky
-
½ čajové lžičky čerstvě mletého černého pepře
-
1 limetka
-
100 gramů naklíčených výhonků
-
1 čerstvá chilli paprička na tenké plátky
-
2 čajové lžičky thajské chilli omáčky (volitelně)
-
4 čajové lžičky omáčky hoisin (volitelně)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
242.2 kcal /
1013.1 kJ
Protein
18.5 g
Tuk
11.8 g
Sacharidy
17.7 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sodík
1488.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix® Spiralizér
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Salát detox
10min
Pikantní guláš na černém pivu
Žádné hodnocení
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
6hod. 10min
Cuketové zoodles carbonara
40min
Dvě pečené ryby s masala kořením
1hod. 15min
Drožďové knedlíčky
30min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min
Koprový olej
8min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3hod. 15min
Jahodové tiramisu
2hod. 30min
Klasické hovězí burgery
1hod.