
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů bílé ředkve daikon se seříznutými konci (pokud je příliš velká, ořízněte ji do takového tvaru, aby se vešla do širokého otvoru kráječe)
- 1 hovězí bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli
- 1300 gramů vody
- 2 hvězdičky badyánu
- 3 svitky skořice
- 20 gramů čerstvého zázvoru na kousky
- 300 gramů hovězí svíčkové na tenké plátky (cca 1–2 mm)
- 10 gramů rybí omáčky
- 10 gramů čerstvého koriandru nasekaného
- 10 gramů jarní cibulky na tenké plátky
- ½ čajové lžičky čerstvě mletého černého pepře
- 1 limetka
- 100 gramů naklíčených výhonků
- 1 čerstvá chilli paprička na tenké plátky
- 2 čajové lžičky thajské chilli omáčky (volitelně)
- 4 čajové lžičky omáčky hoisin (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 242.2 kcal / 1013.1 kJ
- Protein
- 18.5 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 1488.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aïoli
5min
Sushi s krabími tyčinkami
1hod. 20min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1hod. 30min
Peprmintové čokoládové bonbóny - nepečené
1hod. 25min
Bernské rösti (TM6)
Žádné hodnocení
Celozrnné croissanty
1hod. 20min
Kubánské picadillo
50min
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Vaječný likér z domácího salka
2hod. 20min
Sushi rýže
55min
Japonská majonéza (kewpie)
15min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
Žádné hodnocení