
Zařízení & příslušenství
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Příprava 10min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)1
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
walnut halves30 g
-
fennel cut in pieces (3 cm)250 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up300 g
-
water150 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gorgonzola dolce crumbled150 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
551.5 kcal /
2307.2 kJ
Protein
23 g
Tuk
42 g
Sacharidy
25.1 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sodík
1334.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Spiralize Your Life
28 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko