Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts

Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts

3.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    1
  • fine sea salt plus ½ tsp
    2 pinches
  • walnut halves
    30 g
  • fennel cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
    300 g
  • water
    150 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Gorgonzola dolce crumbled
    150 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1334.3 mg
Protein 23 g
Kalorie 2307.2 kJ / 551.5 kcal
Tuk 42 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 14.3 g
Sacharidy 25.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...