Zařízení & příslušenství
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)1
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
walnut halves30 g
-
fennel cut in pieces (3 cm)250 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up300 g
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Gorgonzola dolce crumbled150 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1334.3 mg
Protein
23 g
Kalorie
2307.2 kJ /
551.5 kcal
Tuk
42 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sacharidy
25.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spiralize Your Life
28 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spiced Lamb Roast
29hod. 50min.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1hod.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min.
Seafood and Pork Stew
1hod. 10min.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min.
Radish Carpaccio with Cod
Žádné hodnocení
Beetroot Carpaccio
20min.
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8hod. 40min.
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3hod. 10min.
Sicilian Prawn Salad
40min.
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1hod. 10min.