Kompatibilní verze
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salad
- 50 g blanched hazelnuts
- 500 g butternut squash, peeled, diced (1-2 cm)
- 120 g onions, cut in wedges
- 200 g courgettes, sliced in rounds (1 cm)
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 200 g amaranth grains
- 600 g water
- 200 g fine green beans
Dressing
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chives, cut in pieces (3 cm)
- 20 g fresh parsley leaves
- 30 g olive oil
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pomegranate seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Sodík
- 578 mg
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Fennel Apple Salad
20 min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.