Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 courge butternut (environ 700 g), coupée en quatre dans le sens de la longueur, de taille de la goulotte
- 30 g de noix décortiquées
- 250 g de bulbe de fenouil, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de saucisses type chipolatas, en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- du sel
- 125 g de gorgonzola, en morceaux
- persil frais haché, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1334.8 mg
Alternativní recepty
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1h 45min
ATELIER menu 2
1 godz.
L'histoire Vorwerk
5 min
ATELIER menu 1
1 godz.
Mélange sept épices
5 min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 min
Jambalaya de poulet
40min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1h 50min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1h 45min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1h 10min